Маги Джанаварова влиза бременна в Капките. Певицата обясни, че очаква

...
Маги Джанаварова влиза бременна в Капките. Певицата обясни, че очаква
Коментари Харесай

Маги Джанаварова влиза бременна в Капките

Маги Джанаварова влиза бременна в " Капките ". Певицата изясни, че чака първа рожба, преди дни, а от довечера е участник в благотворителния сезон на имитаторското шоу.

Изпълнителката разгласи по любопитен метод за щастливото събитие. Джанаварова качи клип, в който събира най-важните за нея моменти от миналата година.

Финалът на видеото разкрива радостната вест. Маги демонстрира позитивен тест за бременност и първа фотография на предстоящата рожба от видеозона.

По всичко проличава, че красивата изпълнителка не е при започване на своята бременност. Въпреки това коремът на Джанаварова към момента е неосезаем. Преди седмица тя се появи в тв студио, само че въобще не наподобява напълняла или бременна.

Маги към този момент е научила пола на бебето, само че от поверие го крие. Знаят единствено тя, таткото и околните им.

Като стана дума за бащата, Маги продължава да не разкрива кой е мъжът до нея. От повече от година тя излиза с тайнствен за общественото пространство господин. Джанаварова ловко крие лицето и името на индивида, от когато скоро ще роди.

Очаква се бебето на Джанаварова да проплаче напролет. Маги и обичаният й към този момент са избрали име на наследника си. Скоро ще стартират да подреждат детската стая. След няколко седмици пък Джанаварова ще слезе от музикалната сцена. Един от последните й задължения, преди да излезе в майчинство, ще бъде на сцената на " Капките ". Въпреки че не й елементарно около бременността, тя се навива да взе участие в благотворителния сезон на шоуто, който започва нощес.

Маги от години искаше да стане майка, само че все удряше на камък с връзките си. Чак на 34 години тя намира огромната обич, с която е подготвена да сътвори семейство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР