Маги Джанаварова отново е част от звездния тим посланици на

...
Маги Джанаварова отново е част от звездния тим посланици на
Коментари Харесай

Покана от певицата Маги Джанаварова за Sofia Open 2020


Маги Джанаварова още веднъж е част от звездния отбор посланици на Sofia Open. С усмивка певицата насочи покана към българската аудитория за среща онлайн със международните звезди, които ще спорят за купата в петото издание на шампионата от категория ATП 250 в " Арена Армеец " сред 7 и 14 ноември.

Изпълнителката на " Грехове " обича да спортува, а тенисът за нея е както за гледане, по този начин и упражняване. В особено видео преди Sofia Open 2020 Маги показа вълнението си, че ще следи едни от най-големите звезди на корта в столицата, подсети за ограниченията, които ще би трябвало да се съблюдават прецизно по време на шампионата - отдалеченост от две седалки и 2 метра, стерилизация, дисциплинираност и защитни маски.

" Очаквам ви в " Арена Армеец " да се насладим дружно на международен тенис и необикновено издание на Sofia Open ", сподели още Маги Джанаварова.

В звездния тим посланици на Sofia Open 2020 са още Цветана Пиронкова, " златното момиче " Християна Тодорова, актьорите Юлиан Вергов и Калин Сърменов, а още имена очаквайте скоро.
 Пабло Кареньо Буста – постоянството е гаранция за триумф
Пабло Кареньо Буста – постоянството е гаранция за триумф

Изненадващо за испанец, само че до тийнейджърските си години тренира най-вече на твърди кортове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР