Маги Джанаварова не е на себе си от тази обида Победителката

...
Маги Джанаварова не е на себе си от тази обида
Победителката
Коментари Харесай

Потрес!Маги Джанаварова се разплака от гаврата

Маги Джанаварова не е на себе си от тази засегнатост

Победителката от предходно издание на „ Мюзик айдъл “ не знае по какъв начин да реагира на сходна неучтивост, заливаща обществото ни. Това отношение се принесе и в обществените мрежи, където нещата са тайно и това дава карт бланш да са по-нагло настървени потребителите.

Хейтърите безусловно унищожиха младата майка. Тя я упрекнаха, че не знае по какъв начин да държи бебето си вярно и по този начин заплашва живота му.

„ Дръж го вярно, за гърба ма, овцо “, изцепи се жестоко ядосан злобар.

Причината за яда му се оказа фотография, която младата майка сподели в мрежата. На нея тя държи дъщеричката си, като е обърнато с тил, а фамилията е на отмора в Единбург.

„ Не зная на какво се дължи тази завист и гняв!Направо се разплаках от засегнатост.Всички към този момент знаят всичко! Вече ще уточнявам дали да качвам фотоси в нета или не “, съобщи изпълнителката.

Маги Джанаварова роди дъщеричка, само че продължава да крие мъжа до себе си. С бащата на детето си тя се усеща щастлива и обичана. Преди да го срещне, 35-годишната певица имаше любовно отчаяние.Затова рядко приказва за сегашния си сътрудник и избира да го държи надалеч от прожекторите.Не отхвърля, че не има вяра в брака, само че в случай че мъжът до нея й изиска ръката, би се съгласила.

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР