Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си периоди в личен

...
Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си периоди в личен
Коментари Харесай

Маги Джанаварова понесла жесток удар от гаджето си: Изневери ми с колежка

Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си интервали в персонален проект, тъй като понесе прекомерно нечовечен удар от доскорошното си гадже. Талантливата поп певица лекува болежка от невярност, само че паралелно с това има и причина да се усмихва още веднъж.

Изпълнителката разказва, че животът рядко я е поставял " на колене ", само че за сметка на това обстановките, в които това се е случвало, са били задоволително мощни, с цел да я разклатят. Последната такава била точно нейна връзка, завършила предишното лято.

" Причината за раздялата беше изменничество. Да видиш, че си бил с безусловно чужд човек. Изневяра - и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за доста хора, аз не съм била трета, а N на брой. В оня миг се усещах доста предадена, объркана и излъгана ", споделя певицата в изявление пред Мон Дьо.

За изневярата научила инцидентно. " Естествено, че имаше боязън. Кой не се опасява? Като всяка една жена, ние сме склонни да извиним или да се опитаме да извиним с цената на това да задържим индивида до нас. Просто бяха доста нещата, които се случваха и които към този момент бях направила, с цел да задържа този човек до себе си ", добави още певицата.  

" Основното, което желая да кажа на всяка жена, е в никакъв случай да не се моли за обич. Никога да не се променя с цената на това да се хареса на индивида до себе си. Да не си продава душата ", моли Джанаварова.

От думите й стана ясно също, че към днешна дата тя е още веднъж доста щастлива в любовен проект, тъй като още веднъж е влюбена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР