Магдалина Вълчанова е носителка на титлата Мис Вселена България. Има

...
Магдалина Вълчанова е носителка на титлата Мис Вселена България. Има
Коментари Харесай

Миската Маги Вълчанова със скандални разкрития за бившия си мъж: Бракът ми с Румен е затворена страница, дава издържа на децата, колкото да не е без хич!

Магдалина Вълчанова е носителка на купата Мис Вселена България. Има двама синове. Моделката неотдавна стартира собствен план, обвързвана с фитнес и здравословно хранене. В прям диалог с „ България Днес ”  за първи път пред медии манекенката споделя за раздялата си с някогашния си брачен партньор Румен Георгиев и тежките изменничества в живота й.

Тя споделя, че не поддържа стандарта на живот, който е имала с някогашния си брачен партньор, само че продължава да пътува и да се грижи за децата си.

" Работил съм преди брака, по време на брака и не преставам и след развода да го върша. Кой знае каква смяна няма в това отношение. Доста по-освободена от предубеждения съм в този момент и се занимавам с всичко, което постоянно съм желала. Например записах се да танцувам латино танци. В момента съм студентка по цифров маркетинг. Отделно карах и курс за приемане на лиценз и дееспособност да съм треньор по фитнес към НСА.

Магдалина добавя, че благополучен от живота който води сега и е спокойна.Последните години пътува доста, нормално с децата си. Миналата година ги завела на криуз в Италия.

”Децата получават прехрана от татко си малко над формалната, оповестена за задоволително от страната. Не съм сигурна по какъв начин да я дефинира. Децата са прекомерно дребни да кажат дали им е задоволителна, а и никой не ги пита. Румен вижда децата си толкоз постоянно колкото желае ”, споделя миската.

„ Имал съм доста тежки моменти само че не желая да изпадам в детайлности. Бракът ми е просто една от всички обърнати и затворени страници в моя живот. Не ги мисля виждам напред. Решението за раздялата беше мое и не скърбя. Тази връзка беше изчерпана. Децата привикнаха, че не живеем дружно с татко им и със спокойни ”.

На въпрос дали има нов мъж в живота й Маги споделя:

„ На този стадий от живота ми съм си толкоз самодостатъчна, че не изгубвам време нищо да диря. Мисля да изживея остатъка от живота си добре. Ако нещо ме търси мен, ще ме откри ”.

За измените в живота си:

„ Имаше доста изменничество в живота ми. Болезнени прекарвания, които ме направиха по-силна. Предателите просто ги изхвърлям от живота си и ги не помня. Не ги мисля, тъй като съм прекомерно заета да върша готини неща за себе си и личния си живот ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР