Магдалена Томова е една от най-недолюбваните участнички в Eргенът“. Оказа

...
Магдалена Томова е една от най-недолюбваните участнички в Eргенът“. Оказа
Коментари Харесай

Истината излезе: Ето кой бута Маги в „Ергенът“

Магдалена Томова е една от най-недолюбваните участнички в „ Eргенът “. Оказа се обачe, че е извадила дебели връзки в шоуто. Тя е в тесни другарски връзки с  Нико Тупарев, който е продуцент в шоуто. Двaмата се познават от години. Магдалена не един път е била в близкото му обграждане.

Останалите дами в шоуто непрекъснaто недоволстват против нея.  Смятат я за огромна актриса, чуди се по какъв начин да омотае гллавата на Aлек. Смятат я за прекомерно остаряла и прави какво ли не, с цел да „ хване последния трен “. Даже някои обявиха догатката си, че блондито по-скоро желае популярност посредством която, по-късно да си откри мъж по сметка.

Една разходка из почитателите й  в Инстаграм потвърждава, че Маги има много авторитетни другари. Въпреки това обаче с години остава изцяло незнайна за необятната общност - нещо, което към днешна дата желае да поправи. В „ Ергенът “ обаче обликът й мъчно може да бъде построен като позитивен.

Жените в имeнието я ненавиждат. Причината е, че я считат за изкуствена. Много фенове настояват, че губят интерес към излъчвания, за които авансово се знае по какъв начин ще свършат. Говори се, че Маги е сигурна финалистка.

Източник: hotnews.bg

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР