Магдалена Табакова е новата носителка на титлата “Мис България -

...
Магдалена Табакова е новата носителка на титлата “Мис България -
Коментари Харесай

Ето я новата Мис България - Пловдив 2023

Магдалена Табакова е новата носителка на купата “Мис България - Пловдив ” 2023. Младото момиче завоюва състезанието на гала, провела се в Bushido Club, част от комплекс 7points на 14 юли.

На сцената на известния клуб се качиха 13 девойки, които бяха определени на прелиминарен кастинг предишния месец. Претендентките за купата минаха през три тура, като всяка една от тях се постара да покаже най-хубавите си качества и да завоюва гласовете на жури и аудитория.

Най-открояваща се от дамите бе 21-годишната студентка по логика на психиката Магдалена Табакова, която ще показа града ни на състезанието „ Мис България ” по-късно тази година. Първа подгласничка стана Каролина Георгиева, а втора в класацията на журито е Ивелина Караваева.

 Ето коя е новата

Водеща на събитието бе Габриела Василева, а лентата на победителката бе връчена от районния представител на фешън организация „ Визаж ”- Деана Господинова.

 Ето коя е новата

 

Продуцентът на състезанието „ Мис България ” Гаел Бонел Санчес пък беше част от журито, което имаше нелеката задача да избере дамата, заслужаваща да бъде лице на града ни.

Короната на новоизбраната Мис беше предадена от София Папукчиева, която завоюва миналогодишния конкурс „ Мис България - Пловдив ” 2022, написа trafficnews.bg.

 Ето коя е новата
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР