Магазините Topman си навлякоха огромен гняв заради фланелка, която според

...
Магазините Topman си навлякоха огромен гняв заради фланелка, която според
Коментари Харесай

Магазин си навлече ливърпулски гняв, шегува се с трагедията на Хилзбъро

Магазините Topman си навлякоха голям яд поради фланелка, която съгласно доста хора си прави неуместна смешка с нещастието на Хилзбъро.

В онлайн магазина се появи алена фланелка с голям номер 96 на гърба, което съгласно почитателите на Ливърпул наподобява като отправка към клубния цвят и номера на жертвите от ужаса през 1989 година.

От Topman още не са дали отговор на обвиняванията, само че фланелката към този момент не може да се открие на онлайн магазина.

Според Луис Бруукс, чийто 26-годишен брат умира на стадиона, фразите "карма " и "каквото повикало, такова се обадило " са употребявани от почитатели на други тимове, съгласно които нещастието на "Хилзбъро " е "Божие наказване " за случилото се на "Хейзъл ", когато 39 фена на Ювентус умират в мач против Ливърпул.

Според нея аленият цвят, номерът 96 и розата са знаци, свързвани с Хилзбъро. "Вярвам, че има общо с Хилзбъро. Искам да го отстранен от продажба и желая да обяснят по какъв начин тази фланелка се е появила и какъв е замисълът. "

"Нашите 96 бяха прелестни човешки същества, които не са създали нищо неприятно. Как ще се почувстват хората, в случай че се подиграват с обичаните им? "

Според други обаче фланелката няма нищо общо с Хилзбъро, а е обвързвана с ария на Боб Марли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР