Магазинът ще посрещне първите си клиенти на 31-виюли от 10:00ч.

...
Магазинът ще посрещне първите си клиенти на 31-виюли от 10:00ч.
Коментари Харесай

Първият официален магазин на Xiaomi отваря врати в Paradise Center

Магазинът ще посрещне първите си клиенти на 31-виюли от 10:00ч.

Световният софтуерен водач Xiaomi ще отвори своя първи формален магазин в България на 31-ви юли в столичния Paradise Center, равнище 0, бул. Черни връх 100, София. Лентата публично ще бъде прерязана в 10:00ч., с цел да посрещне магазинът първите си клиенти и посетители.
С първия и единствен досега оторизиран магазин на марката в страната Xiaomi бележи формалното си нахлуване на българския пазар и дава сериозна поръчка да разраства бизнес направленията си, включително както смарт телефони,
по този начин и богатото многообразие от смарт устройства от екосистемата на марката. Xiaomi магазинът ще направи продуктите още по-достъпни за потребителите, поставяйки в ръцете им най-новите технологии, част от които ще бъдат показани за пръв път в на нашия пазар.
Към днешна дата Xiaomi е вторият по величина производител на смарт телефони в целия свят съгласно световния пазарен отчет на Canalys за второто тримесечие на 2021, с 17% пазарен дял и 83% растеж по отношение на миналата година.

Компанията участва в над 100 страни и райони по света и е основател на водеща в света AloT потребителска платформа, към която са свързани повече от 351,1 милиона смарт устройства. В деня на откриването Xiaomi и формалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите си с промоционални цени на определени артикули, достигащи до -50%, както и с още доста изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат подарък - друг артикул на марката, а денем са планувани още дарове, които ще се раздадат на томболен принцип.

Отстъпките на продуктите от екосистемата на Xiaomi ще бъдат годни в продължение на цяла седмица след събитието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР