Магазин е бил обран през дупка в стената в пловдивското

...
Магазин е бил обран през дупка в стената в пловдивското
Коментари Харесай

Куриозен обир на магазин в пловдивско село

Магазин е бил обран през дупка в стената в пловдивското село Марково. В дребните часове на 9 януари крадците влезнали през дупката, а на излизане - с изключение на пари и стока, отнесли и записващото устройство от охранителните камери, заяви Нова телевизия.

За да заблудят охранителната компания, която пази магазина, в продължение на три часа през нощта крадците от време на време включвали и изключвали тока от уличното табло. Така охранителните сензори изпращали неверна информация до СОТ-а. Към 4 часа сутринта крадците съумели да обхванат вътре. Пробили дупка в стената, като разрязали термопанел.

"Не е с механизиран инструмент, а с нож, който с чук са удряли. Предполагам, че се е чул някакъв тон, само че към нас няма къщи и никой не е сигнализирал”, споделя притежателят на магазина Емил Славов.

Крадците отмъкват от касата на комерсиалния обект близо 7000 лв. и десетки стекове цигари. Свидетели на обира няма, макар че магазинът е в центъра на Марково. Собственикът към този момент е запушил дупката и поставил нови камери. Надява се, че крадците няма да се върнат повторно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР