Магазин At My Home в Grand Mall Варна празнува своята

...
Магазин At My Home в Grand Mall Варна празнува своята
Коментари Харесай

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден

Магазин At My Home в Grand Mall Варна чества своята първа годишнина! Ако сте в търсене на нещо особено за вашето домакинство, това е съвършената опция да откриете несравнима грациозност и качество в света на интериорния дизайн.



At My Home е същински оазис за ценителите на изтънчения усет, предлагайки на своите клиенти изключителни артикули от водещи международни марки, които ще трансфорат всяко жилище в моден дом. Разположен на втория етаж на Grand Mall Варна , магазинът ви чака с многообразие от висококачествени аксесоари за дома, украшения, порцелан, текстил, които съчетават в себе си хармония, функционалност и жанр.

 

Потопете се в атмосфера на великолепие и внимание към детайла, където всяка движимост е подбрана с мисъл за вашия комфорт и улеснение. Нашите сбирки включват както типичен, по този начин и съвременни интериорни решения, които отразяват последните трендове в дизайна.



Посетете ни, с цел да разгледате впечатляващите артикули на някои от най-престижните международни марки, които можете да намерите единствено при нас. Сред тях са:

Villeroy & Boch: Истинска икона в света на порцелана! Брандът предлага сервизи за хранене, чаши и аксесоари за баня, които съчетават типичен дизайн с съвременни трендове. Всеки артикул носи в себе си история и авторитет, трансформирайки всяко хранене в специфичен мотив.



Lenox: С изящните си порцеланови сервизи с детайлни орнаменти и богата палитра от цветове, продуктите на Lenox прибавят нотка на романтика и изисканост към вашия дом.

Hugo Boss: Не единствено фешън икона - Hugo Boss предлага и сбирка от извънредно стилни аксесоари за дома. Чаши, вази и декоративни детайли, носещи присъщия жанр на марката, ще придадат на вашия интериор грациозност и изисканост.

Leonardo: Италианският бранд Leonardo ви предлага новаторски и стилни решения за дома. Стъклените чаши, вази и украшения впечатляват със своите неповторими форми и цветове.



Zwilling: За всички фенове на кулинарията, Zwilling предлага необятна гама от висококачествени ножове и кухненски принадлежности. Изработени от най-хубавите материали, те са същински творби на изкуството, които ще ви вдъхновят да създавате кулинарни шедьоври.

Не пропускайте да станете част от нашия празник и да откриете по какъв начин да вдъхнете нов живот на своя дом благодарение на At My Home с многообразие от промоционални оферти. Нашите специалисти ще ви оказват помощ да извършите най-хубавия избор и да превърнете всяко пространство в напълно леговище на жанр и уют.

Очакваме ви в Grand Mall Варна , етаж 2, с цел да отпразнуваме дружно тази специфична годишнина и да ви вдъхновим с най-хубавото от света на домашния уют и хубост.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР