Mагът Дейвид Копърфийлд е проявил небрежност, но не е отговорен

...
Mагът Дейвид Копърфийлд е проявил небрежност, но не е отговорен
Коментари Харесай

Дейвид Копърфийлд разкри най-прочутия си фокус, но се измъкна „сух” от дългогодишен съдебен процес

Mагът Дейвид Копърфийлд е показал немарливост, само че не е виновен за контузиите, получени от участника в знаковия му фокус с изгубване на хора от сцената в Лас Вегас през 2013 година Това оповестяват международните организации.

Пострадалият Гавин Кокс и брачната половинка му съдеха за проявена немарливост освен мага, само че и хотела в Лас Вегас, където било шоуто, две компании на Копърфийлд и строителна компания, която тогава реновирала хотела.

Съдебните заседатели по делото взеха решение, откакто изслушваха показания няколко седмици, че магът, една от фирмите му и хотелът са показали немарливост, само че не подлежат на отговорност за контузиите на потърпевшия. Според заседателите Гавин Кокс е виновен 100% за пострадванията си.

Решението на правосъдните заседатели значи, че Кокс и брачната половинка му не могат да желаят парично обезщетение. Преди четири години юристите им пресметнаха, че поради контузиите, една от които е била мозъчна, той е похарчил над 400 000 $ за лекуване.

Адвокатите на Дейвид Копърфийлд не съумяха да получат позволение делото да се води при закрити врата и по този начин беше разкрита тайната на знаковия му фокус, в който изчезват хора от сцената. Изпълнителният продуцент на шоуто в Лас Вегас описа, до момента в който даваше показания, че инцидентно определените участници се извеждат от сцената по скришен кулоар и по този начин се появяват „ с магия” в дъното на залата .

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР