Магърдич Халваджиян определено е от хората, които знаят какво искат

...
Магърдич Халваджиян определено е от хората, които знаят какво искат
Коментари Харесай

Тайната падна! Маги Халваджиян разкри как е успял в България

Магърдич Халваджиян несъмнено е от хората, които знаят какво желаят и е подготвен на всичко, за го реализира. 52-годишният режисьор и продуцент, който има зад тила си над 500 снимани клипа и сполучливи планове като " Море от обич ", " X Factor ", " Като две капки вода ", самичък се дефинира като краен работохолик. " Ако е петък и се радваш, че идва събота и неделя, това не е добър знак. Ако искаш да вървиш напред, да се развиваш, уикендът в действителност е това, което те стопира да го направиш. Аз горя от предпочитание всяка секунда да върша нещо. Дори когато няма с какво, си го изобретявам. Ако желаете да работите с мен, нямате работно време. " Това сподели Маги, който беше специфичен посетител на първото издание за сезона на Leader Тalks, което се състоя на 19 септември. Халваджиян неведнъж повтори, че в действителност обожава работата си, че тя го " пали ", че е нещо, без което не може да съществува. А постоянството е основен фактор за триумфа.

" От 13-годишен, когато си купих първата камера, до момента в който учех в цирковото учебно заведение в Москва, до ден сегашен върша това, което същински обичам. Аз съм един огромен щастливец, тъй като работата ми ме въодушевява, в главата ми непрекъснато се раждат хрумвания, с които " пламтя ". "

" Аз се кефя на това, което върша. На мен ми кипи кръвта... Такова наслаждение е да създаваш нещо, да му видиш грешките, да го " ремонтираш ", до момента в който се получи по метода, по който си го представяш. Не ми се спи, не се изтощавам, нямам потребност от стимуланти, мога да правя работата си по 24 часа ", добави той. " За мен най-нещастни са хората, които вършат нещо, което не обичат. Защото работата ни е една голяма част от живота ни. Ако ти спиш 8 часа, работиш 8 часа нещо, което не харесваш - по дяволите, какъв е този шибан живот?! Затова постоянно поучавам - в случай че усетиш, че нещо не е ок, че не се чувстваш добре с това, което правиш - незабавно се махай. "

Вярно ли е, че зад всеки съумял мъж стои една съумяла жена? " Кремена е нещо доста изключително в моя живот. Ние сме към този момент 30 години дружно и тя е единственият човек, който може да ме вбеси дотам, че да не мога да си кажа името. Всъщност мен ме подтиква това да чуя непознатото мнение, да ме предизвика, да има диалог, да видя за какво това, което аз считам, че е вярно, за нея не е. Няма по какъв начин до една мощна жена да стои слаб мъж и противоположното. Просто нещата не работят по този начин. "

На въпроса " Как успяхте да съхраните себе си и успяхте ли? ", той отговори по този начин: " Всъщност се считам за сносно съхранен. В нашия бизнес е доста елементарно да залитнеш нанякъде, на всички места има съблазни. И не става въпрос единствено за дами, алкохол... В България всеки взима и дава подкупи. Като тръгнеш от това, че даваш 5 лева на служителя на реда, сякаш не било рушвет. Това е началото на това да приключиш със себеуважението си. Дадеш ли на служител на реда 5 лева, би трябвало да спреш да се гледаш в огледалото. Никога през живота си не съм давал и взимал подкупи, не съм подобен човек и в никакъв случай няма да бъда! "

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР