Мафията е в криза и може би ще фалира. Така

...
Мафията е в криза и може би ще фалира. Така
Коментари Харесай

Асен Василев отговори на Бойко Борисов: Мафията е в криза и може би ще фалира

Мафията е в рецесия и може би ще банкрутира. Така някогашният финансов министър Асен Василев отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на рецензията за водената от кабинета " Петков " финансова политика.

" Разбрах, че господин Борисов е обезпокоен от моята финансова политика. Разбирам го - мафията е в рецесия и може би ще банкрутира ", разяснява Василев във видеообръщение, оповестено на страницата на " Продължаваме промяната " във Фейсбук. 

" За сметка на това повишихме пенсиите, направихме детските градини безвъзмездни и спряхме корупционния канал на " Капитан Андреево " за отровни храни. Мога да уверя господин Борисов, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите още веднъж, ще повишим минималната работна заплата и всички средства на страната ще отидат при нейните жители ", изясни съпредседателят на Политическа партия. 

По думите му също по този начин Антикорупционната комисия ще проработи и най-сетне ще стартира да гони корумпираните. 

" Така че не се тормозете - мафията ще банкрутира в действителност ", приключва видеообръщението на Асен Василев. 



По-рано на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че " финансовата злополука, която е оставена от някогашния финансов министър Асен Василев, е непоправима ".

" По време на нашето ръководство ние не позволявахме да се вдигне инфлацията. Сега всички приказваме по какъв начин били увеличени пенсиите. Големият мурафет е да кажем по какъв начин ще продължим да плащаме пенсиите в идващите години ", акцентира Борисов.

" И не е несъмнено при тази политическа неустойчивост 15-те милиарда, които трябват, дали ще ни ги дадат пазарите. Сиреч, финансовата злополука, която ни остави Асен Василев, е непоправима ", заключи Борисов и се разгласи за антикризисно държавно управление, което да ни преведе през зимата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР