Мафия, облечена в униформата на властта, мафиотизира цялата държава. Основната

...
Мафия, облечена в униформата на властта, мафиотизира цялата държава. Основната
Коментари Харесай

КапиталНО

" Мафия, облечена в униформата на властта, мафиотизира цялата страна. Основната разлика е, че когато мафията влезе във властта, в институциите, тя облича униформата на властта и тогава постанова тези свои правила върху цялото общество - своя идиотски език, своите вулгарни усети. "
някогашният министър председател Иван Костов пред " Дарик радио "
" В момента има над 200 индивида, подготвени да са министър председател. След Кирил Петков всеки може да е министър председател. Има ли написано върху какво депутатите ще гласоподават, мераклии все ще се намерят. "
водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов пред публицисти
" Неколкократно чуваме концепцията, че би трябвало да имаме държавно управление, с цел да минем през зимата. Имайки поради проблемите, да приказваме за държавно управление за зимата звучи като една другарка преди време си търсеше " гадже за лятото ".
евродепутатът Радан Кънев пред bTV
" Европейският съюз е " разделил " източниците на разцвет от тези на сигурността. За да обезпечи своето благоденствие, Европа се е доверила на Русия и Китай, а с цел да се усеща в сигурност - на Съединените щати. Не можем да бъдем тревопасни в свят на месоядни. Ако желаеме да оцелеем, би трябвало да бъдем нещо друго. "
Реклама Жозеп Борел, висш представител на Европейски Съюз по външната политика и политиката за сигурност, представен от " Ел Паис "
" Кримският мост е едно най-охраняваните уреди в международен мащаб и се пази в това число от делфини. Обучени делфини, които откриват мини, или водолази, които влизат да минират такива обекти. Мостът има над 20 отбрани, които са последните постижения на науката и техниката в тази страна. "
някогашният зам.-директор на военното разузнаване от средата на 90-те години полк. Николай Русатев пред bTV Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР