Мафия не се бори с публично изслушване на свидетелите на

...
Мафия не се бори с публично изслушване на свидетелите на
Коментари Харесай

Заплахи към мъжа и децата на съдия Цариградска , тя: Защо продължават, след като Мартин Божанов е мъртъв?

" Мафия не се бори с обществено чуване на очевидците на мафиотските дейности ".

С тези думи съдията от плевенския областен съд Владислава Цариградска отклони настояванията на депутатите от времената парламентарна комисия, която изследва имал ли е Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, въздействие в правосъдната власт, да назове имена на политици и депутати, свързани с него.

Цариградска, която през 2019 година е била застрашена от Божанов в правосъдната зала, дава отговор на депутатски въпроси, заяви БНР.

" Нищо персонално против госпожа Зартова, само че имам задоволително и документални учредения, вън от това, което излиза в общественото пространство, да допускам, че тя персонално е съдействала за това Мартин Божанов да придобие този пъклен облик, който към този момент стана прочут на българското общество и най-много - да го кажем гражданствено-прокурорски чадър над него. Той не е единствено прокурорски, допускам, че е чадър и от службите. Аз бях разпитана на 5 юли 2023 година, когато имаше снизхождение от страна на прокурора след дълго мое гледище да получа качеството на потърпевшо лице, не тъй като ми харесва - за мен е унизително, че българската страна позволява това нещо да се случва. След като бях разпитана, показах всички доказателства. Много незабавно се искаше да бъдат разпитани сътрудниците ми, тъй като ние сме с доста мощни мрежи и това ни пази в действителност, не ни пази прокуратурата в лицето на госпожа Зартова, Кирилова, Сарафов, в действителност ни пази колегиалността и мощната общностна поддръжка ", съобщи Цариградска.

В началото на своето изявление тя сподели, че няма да оповестява имена, тъй като комисията би трябвало сама да стигне до тях. Цариградска описа и за поредна опасност от през вчерашния ден - този път към мъжа ѝ и децата ѝ. Тя попита и за какво, откакто Мартин Божанов е мъртъв, не престават да текат закани към нея.

Тя прикани да се обясни цялата истина за зависимостите в правосъдната система, само че изрази подозрение, че прокуратурата, макар че има нужните принадлежности, може да свърши тази работа, до момента в който отпред е Борислав Сарафов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР