Маестро Максим Ешкенази и очарователната Михаела Филева, заедно със симфоничния

...
Маестро Максим Ешкенази и очарователната Михаела Филева, заедно със симфоничния
Коментари Харесай

Михаела Филева и Максим Ешкенази представят филмовата музика на Америка и България с два концерта в София и Русе -

Маестро Максим Ешкенази и очарователната Михаела Филева , дружно със симфоничния оркестър на Държавна опера Русе, показват “I love Музика ” - два типичен концерта с филмовата музика на Америка и България.

Концертите ще се проведат с вход свободен на 9 септември в Русе (Централен площад) и на 16 септември в София - езерото “Дружба ”. Зрителите ще се насладят на музика от филмите “Оркестър без име ”, “Междузвезди войни ”, “Васко да Гама от село Рупча ”, “Индиана Джоунс ”, “Отмъстителите ”, “Любимец 13 ” и доста други паметни ленти. Специално присъединяване в двата концерта ще има Печенката със своите присъщи бийт бокс осъществявания.

“Вече няколко години с Михаела и музиканти от разнообразни типичен оркестри вършим концерти в цялата страна - публиката постоянно реагира извънредно екзалтирано. За следващ път ще посетим Русе, където още от Фортисимо Фест знам, че хората са жадни за тези концерти. В София пък за първи път ще сме в “Дружба ”, освен това на езерото. Мястото е извънредно уместно за едно запаметяващо се и друго събитие! ”, споделя маестро Ешкенази

Концертите  “I love Музика ” са подкрепени от Фондация “Америка за България ”, обичаен сътрудник на Максим Ешкенази и неговите музикални планове в България. “Всичко стартира преди 10 години с първото издание на Фортисимо Фест. Оттогава подкрепихме разнообразни, само че постоянно вълнуващи планове на маестро Ешкенази. Щастливи сме, че още веднъж можем да застанем до него с тези два концерта, които сплотяват обичаната кино музика на генерации българи и американци. Нека дружно да се докоснем до магията на музиката ”, споделя Нанси Шилър, президент на Фондация „ Америка за България “.

“I love Музика ” с филмовата музика на Америка и България ще се състоят от 20:00 ч. на 9 септември на централния площад в Русе и на 16 септември на езеро Дружба в София. Вход свободен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР