Мадридският Марка публикува първото интервю на Лионел Меси. То е

...
Мадридският Марка публикува първото интервю на Лионел Меси. То е
Коментари Харесай

Меси в първото си интервю: Не обичам да играя на крилото, искам да остана в Барса завинаги

Мадридският " Марка " разгласява първото изявление на Лионел Меси. То е от ноември 2003 година, когато 16-годишният тогава аржентинец приказва за клубния канал на Барселона.

Ето какво споделя той:

" Обадиха ми се от Барселона, споделиха ми, че ще ме създадат професионален футболист. За мен това беше голяма наслада.

Чувствам се доста добре в Барса и желая да остана тук вечно. Тук съм, с цел да играя и да се развличам. Всичко ще се случи малко по малко.

Първият ми сезон беше доста слаб за мен. Първите шест месеца се усещах доста зле. Още в първия мач се контузих и останах отвън терена за два месеца. Всъщност не беше чак толкоз зле, тъй като съотборниците се отнасяха доста добре с мен, само че нямах убеденост. Говорих малко, мъчно ми беше. Влизах в съблекалнята, не говорех, само че по-късно съотборниците ми помогнаха.

Всички споделят, че приказвам малко, харесва ми да приказвам на терена. Когато вляза на терена, не помня всичко. Винаги когато играя, се пробвам да се развличам. Има обаче мачове, които не се получават добре и малко се нервирам.

Харесва ми да се движа пред халфовете, да получавам доста топки. Предпочитам повече да играя в средата, не ми харесва доста да играя по крилото ".
 Нов контракт на Лионел Меси е предпочитана цел за Барселона
Нов контракт на Лионел Меси е предпочитана цел за Барселона

Аржентинецът може да си тръгне още това лято
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР