Мадрид се уплаши преди "мача на годината", както бе наречен

...
Мадрид се уплаши преди "мача на годината", както бе наречен
Коментари Харесай

Страх и скандали в Реал преди мача на годината

Мадрид се уплаши преди "мача на годината ", както бе наименуван реваншът с Аякс от осминафиналите в Шампионската лига (22 по MAX Sport 3).

И то, откакто Реал е спечелил първия мач като посетител с 2:1. Европейският първенец е държател на шампионата, само че...

"Ами в случай че...? ", запитва се мадридският в. "Ас ", без да довършва изречението.

На всички е ясно какво желае да каже и какви са подозренията.

"Шампионската лига и нищо друго ", надъхва различен столичен вестник - "Марка ", признавайки:

"Това ще е вечер на огромни страхове. Очевидно Мадрид е засегнат, а Аякс няма какво да губи ".

Реал е в доста тежка обстановка. В първите дни на март тимът е отвън борбата за купата в Испания, както и отвън шампионата за Купата на краля.

Може да завоюва единствено един трофей - Шампионската лига, откакто я подвигна три пъти подред. Но за 72 часа предходната седмица "кралете " бяха два пъти приспани от Барселона в Ел Класико посред Мадрид и в клуба, както и към него, царува революционно състояние.

Първият скандал стана към Гарет Бейл, откакто сътрудникът на играча изригна против почитателите.

"Вместо да го освиркват, те би трябвало да му целуват краката. Без Гарет нямаше да има никакви титли в Шампионската лига, точно той направи разликата в най-важните мачове ", сподели Джонатан Барнет.

Уелсецът е освиркван при всяко появяване на терена, умишлен за главен провинен за слабото показване. В отбора пък е изцяло изолиран, за което значително си е отговорен и самичък - за пет години в Мадрид е с базово притежаване на испански език, нищо повече от един туристически ресурс от думи. Несериозно.

В същото време Бернд Шустер, някогашен състезател и треньор на Реал, удари тежко с рецензия към сънародника си Тони Кроос. "Той е като дизелов трактор. Пуфти и се носи по терена със същата скорост и грациозност ", иноризира Русия ангел, както назоваха Шустер. Германецът играеше на същия пост като Кроос през 80-те.

Тази вечер Реал ще е без Серхио Рамос, осъден за два мача от УЕФА след съзнателно изпросения жълт картон в Амстердам.

"Рамос е шефът на Мадрид, без него са уязвими и ние ще опитаме да използваме това ", сподели треньорът на Аякс Ерик загар Хаг.

Другият дирек в защитата на първенците на Европа - Рафаел Варан, ще играе още веднъж, макар че е с контузия. С необикновено изпитание той изкара съботното дерби с Барселона (0:1).

В съблекалнята на Мадрид царува безпорядък, а ориста на треньора Сантяго Солари може да се реши още през днешния ден при вероятно отпадане.

В другия мач за вечерта Тотнъм отнася в Дортмунд привидно отличен задатък - 3:0 от първия мач (22 ч по MAX Sport 2).

Но звездата на домакините Марко Ройс предизвести: "Нищо не се знае. Пред Жълтата стена сме правили и по-големи обрати. Това е нашата вечер да вдигнем глави след съмненията в Бундеслигата ".

Борусия изпусна преднина от 9 точки и е с еднакъв актив с Байерн в шампионата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР