МАДРИД (AP) — Реал Сосиедад ще трябва да преодолее най-лошия

...
МАДРИД (AP) — Реал Сосиедад ще трябва да преодолее най-лошия
Коментари Харесай

Реал Сосиедад претърпява най-лошия си спад за сезона, влизайки в мача от Шампионската лига срещу ПСЖ

МАДРИД (AP) — Реал Сосиедад ще би трябвало да преодолее най-лошия си спад за сезона, в случай че желае да продължи своето присъединяване в Шампионската лига.

Испанският клуб стигна до етапа на елиминациите за първи път от две десетилетия, само че може да продължи напред във вторник единствено като обърне загубата с 2-0 от първия мач от Пари Сен Жермен преди три седмици.

Това е висока задача, като се има поради, че Сосиедад завоюва единствено един от последните си девет мача във всички надпревари и загуби пет от последните си шест мача, в това число против Севиля с 3-2 в испанското състезание в събота. Беше изгубил единствено четири пъти през целия сезон преди тази неотдавнашна серия.

„ Ще желая от тима да покаже персона, тъкмо както в Париж. Там ясно показахме, че сме способни “, сподели треньорът на Сосиедад Иманол Алгуасил в понеделник. „ От наша страна ще създадем всичко допустимо, с цел да го реализираме. Искам най-хубавата атмосфера както на терена, по този начин и отвън него. Няма да е елементарно, само че сме цялостни с вяра. В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР