МАДРИД (АП) — Няма да има почетен караул, когато Реал

...
МАДРИД (АП) — Няма да има почетен караул, когато Реал
Коментари Харесай

Без почетен караул, тъй като Реал Мадрид и Атлетико се срещат отново в 1/8-финалите на Копа дел Рей

МАДРИД (АП) — Няма да има почетен часовой, когато Реал Мадрид и Атлетико Мадрид възобновят съперничеството си в втори от три мача сред клубовете за по-малко от месец в четвъртък.

Мачът от 1/8-финалите на Купата на Краля ще пристигна по-малко от седмица, откакто Мадрид победи Атлетико с 5-3 в продълженията в полуфиналите на Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия.

В последна сметка Мадрид завоюва купата, като победи Барселона на финала, а почитателите на Мадрид желаеха Атлетико да резервира традицията на почетния часовой, при която играчите се подреждат, с цел да приветстват съперниците си, когато влизат на терена преди началото.

p>

„ Изпитваме огромно почитание към нашия противник, към техния треньор и техните играчи “, сподели треньорът на Атлетико Диего Симеоне в сряда. „ Поздравяваме ги, само че нашите почитатели са на първо място и ние ще почитаме нашите почитатели. “

Атлетико към този момент беше пропуснал почетния часовой, когато беше хазаин на Мадрид след купата на противника в испанската лига през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР