Мадона заяви, че една от причините да напусне САЩ и

...
Мадона заяви, че една от причините да напусне САЩ и
Коментари Харесай

Мадона се премести да живее в Португалия заради Доналд Тръм

Мадона съобщи, че една от аргументите да напусне Съединени американски щати и да заживее в Лисабон е американският президент Доналд Тръмп, осведоми Huffingtonpost.

Поп звездата показа в изявление за италианското издание на Vogue, че съгласно нея, след като предприемачът застана отпред на Щатите, Америка към този момент не е хубаво място за живеене. 

Освен това, 12-годишният наследник на Мадона – Дейвид, развива кариерата си на футболист и неотдавна стана част от младежката школа на португалския клуб Бенфика.

„ Имах възприятието, че се нуждаем от смяна и желаех да се махна от Съединени американски щати. Както знаете, в този момент не е най-хубавият час за Америка ", съобщи Мадона пред списанието.

„ Не че напускането ми ще направи нещо друго или промени нещо. Просто ми харесва опцията да мога да си потегли, когато нещо не ми хареса и да поемам опасности “, добави тя.

Мадона в никакъв случай не се тормозила да подлага на критика президента. През 2016 година тя показа фотография на най-големите синове на Тръмп (Ерик и Доналд Тръмп-Младши) и попита кой от двамата е по-голям женчо. На рождения ден на Дейвид пък беше окачила пинята с главата на президента и оприличи избирането му като „ шоу на изроди “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР