Мадона загуби делото, което водеше близо година, за да спре

...
Мадона загуби делото, което водеше близо година, за да спре
Коментари Харесай

Меморабилията на Мадона все пак ще отиде на търг, след като звездата изгуби делото

Мадона загуби делото, което водеше близо година, с цел да спре търга на свои персонални движимости, измежду които и писмо от раздялата й с рапъра Тупак Шакур.

Според постановлението на съда, поп иконата не е постъпила правилно, тръгвайки непосредствено против Дарлийн Лутц – нюйоркската колекционерка на творби на изкуството и някогашна другарка на Мадона. Лутц е и основният източник на 22-та предмета, измежду които са писмена преписка, касетки и четка за коса на певицата.

БГНЕС напомня, че на търга с меморабилия, наред с други движимости на звездата, трябваше да бъде препоръчано и писмо, адресирано до Мадона от починалия Тупак Шакур, в което той излага аргументите за решението да се раздели с нея. Писмо е с дата януари 1995 година, а неговата начална цена бе избрана за 100 000 $.

То е написано от пандиза, където по това време Шакур излежава присъда за полово принуждение.

„ Можеш ли да схванеш това? Да бъдеш забелязана с негър мъж няма да заплаши по никакъв метод кариерата ти. По-скоро ще те накара да изглеждаш по-отворена и вълнуваща ”, написа Шакур и разяснява изказване на Мадона по това време, в което звездата е декларирала, че e ”приключила с опитите си да рехабилитира всеки рапър или бейзболна звезда ”, визирайки и предходни свои афери. Думи, които се оказват изключително мъчителни за рапъра и той пожелава да приключи романса си с нея въпреки и да й дава обещание другарството и поддръжката си.

Новината за романса сред двамата бе крита в продължение на доста години и едвам през 2015 година певицата призна, че се е срещала с Тупак съвсем до убийството му през 1996 година. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР