Мадона сподели селфи с дъщеря си Лурдес, но снимката предизвика

...
Мадона сподели селфи с дъщеря си Лурдес, но снимката предизвика
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона разпали див дебат за косматите подмишници

Мадона показа селфи с щерка си Лурдес, само че фотографията провокира нечовечен спор в Instagram. Докато някои разясняват, че Лурд наподобява извънредно, поради небръснатите си подмишници, огромна част от консуматори, пък я поддържат, като означават, че тя може да прави каквото желае с тялото си, написа trafficnews.bg.

Дъщерята на Мадона от ден на ден наподобява на майка си и доказателство за това е общата фотография, споделена от певицата.

На въпросния фотос Лурд е облечена в зелена рокля и носи алена чанта, а Мадона в бяла рокля, с венец от цветя на главата.

Но радостния фамилен кадър беше помрачен от небръснатите подмишници на Лурд, които тя постоянно демонстрира на фотоси.

Известно е, че младата хубавица не отстранява космите от подмишниците и наподобява се гордее с това, само че, както нормално, още веднъж е остро подложена на критика от обществото.

„ Боже, не си ли бръснеш подмишниците?! “, „ Това не е хигиенично. “, " Хм, това момиче се нуждае от самобръсначка ", " Защо не си обръснеш подмишниците??? ", " Искам да бъда търпелив и добър, само че въобще не обичам космите под мишниците. ", гласят единствено част от мненията на потребителите.

Тези, които я поддържат, пък имат вяра, че тя може да прави каквото си желае и акцентират, че въобще не е редно хората да се концентрират върху толкоз маловажни детайлности:

„ През 2021 година хората към момента се изненадват, че стара жена има косми по тялото “, " Наистина ли? Това е красива фотография на майка и щерка и всички вие не можете да спрете да говорите за нейните косми... ", „ Наистина е необичайно по какъв начин дамите казват„ Нашето тяло, нашият избор “и подлагат на критика и осъждат девойки, които не се бръснат. Как се назовава това? А, да - двуличие. ", споделят почитатели на известните майка и щерка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР