Мадона рядко остава без думи. Но поп легендата твърди, че

...
Мадона рядко остава без думи. Но поп легендата твърди, че
Коментари Харесай

Instagram блокира Мадона заради голи снимки

Мадона рядко остава без думи. Но поп легендата твърди, че е " оставена безмълвна " този уикенд, когато е желала да показа видео в Instagram, само че е била известена, че е блокирана да споделя видео онлайн.

63-годишната кралица на попа постоянно споделяше провокативни фотоси в обществената мрежа през последните години, само че била шокирана, когато получила известие, че е нарушила разпоредбите на платформата, когато се пробвала да се включи онлайн за своите 18 милиона почитатели.

Instagram насочи предизвестие към мегазвездата, в което изясни, че би трябвало да почита другите в платформата и я предизвести постоянно да " съблюдава закона ".

„ Искаме Instagram да продължи да бъде достоверно и безвредно място за ентусиазъм и изложение. Помогнете ни да насърчаваме тази общественост. Публикувайте единствено ваши фотоси и видеоклипове и постоянно спазвайте закона. Уважавайте всички в Instagram, не изпращайте спам и не публикувайте голота “, се споделя в изказването.

През ноември 2021 година Мадона наново разгласява фотоси, на които театралничи в леглото, откакто Instagram ги отстрани.

Тогава тя написа: „ Публикувам фотоси, които Instagram изтегли още веднъж без предизвестие или известие… Причината, заради която споделиха на моя мениджърски екип, е, че дребна част от зърното ми била оголена. Все още ме учудва, че живеем в просвета, която разрешава всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан с изключение на зърното!”

Източник: Дарикнюз
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР