Мадона отново бе въвлечена в скандал.По време на един от

...
Мадона отново бе въвлечена в скандал.По време на един от
Коментари Харесай

Мадона изкука: Скара се на инвалид по време на концерт

Мадона още веднъж бе въвлечена в скандал.

По време на един от концертите си, част от The Celebration Tour, 65-годишната певица направи голям гаф, засрамвайки се пред публиката. Кадри уловиха момента, в който Мадона пита един от присъстващите: " Какво правиш седнал? Какво получаваш като седиш? "

Думите ѝ биха имали аргумент, в случай че не беше фактът, че фенът ѝ стои не по свое предпочитание, а тъй като е в инвалидна количка. След като певицата съвсем спря шоуто, с цел да му се скара, тя бързо осъзна грешката си и се опита да я замаскира с възприятие за комизъм. " Явно не съм политкоректна. Извинявам се ", сподели тя от сцената и съобщи, че се радва, че почитателят ѝ я е почел и е пристигнал на неин концерт.

Моментът обаче е уловен от присъстващите, които побързаха да качат сниманото в обществените мрежи. Там част от потребителите осъдиха реакцията на Мадона, като обявиха, че коментарът ѝ звучи обидно по отношение на индивида. Други обаче я опазиха, заявявайки, че тя не е могла да знае тази детайлност. Трети пък се оплакаха, че също са ставали " за смях ", само че не съответно от Мадона, а по-скоро от нейния екип, който стои неразделно на сцената до звездата.

Вижте излагацията на певицата
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР