Мадона определи строги правила за феновете си, ако не искат

...
Мадона определи строги правила за феновете си, ако не искат
Коментари Харесай

Защо Мадона забрани смартфони и камери на концертите си?

Мадона дефинира строги правила за почитателите си, в случай че не желаят да бъдат изхвърлени от концертите й, осведоми Дeйли Стар.

„ Ако някой употребява мобилен телефон на концерти ми, ще бъде изхвърлен от концертната зала “, сподели Мадона в изказване във връзка 14-ия си студиен албум със символичното име „ Madame X “.
Певицата желае да направи на турнетата си допустимо най-хубавото, по тази причина този път стигна до крайности
„ Използването на мобилни телефони, смарт часовници, камери и сходни устройства няма да бъде разрешено по време на концертите. Трябва да резервирате мястото си авансово, с цел да влезете в постройката, а откакто билетите ви поради мобилни телефони са анулирани, няма да можете да ги употребявате “, се споделя в изказването.

Мадона ще ангажира компанията „ Yondr “, която ще обезпечи заключващи се чанти за телефон, които могат да бъдат отключени след концерта.

Някои почитатели са се съгласили с молбата й, вярвайки, че певицата желае концертът да бъде „ почувстван “, а не непрекъснато да се гледа в телефона.

Наскоро Мадона се оплака от вредите, нанасяни от мобилните телефони, вярвайки, че те са я раздалечили с децата й. Синът й Дейвид беше лишен от телефона си, тъй като, както споделя тя, децата й са били захласнати от фотосите на други хора и са почнали да се съпоставят с тях.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР