Мадона обикновено обича да се показва със секси снимки в

...
Мадона обикновено обича да се показва със секси снимки в
Коментари Харесай

Мадона нацупена и без грим

Мадона нормално обича да се демонстрира със секси фотоси в Инстаграм, постоянно провокативна и издокарана от главата до петите и преди няколко дни изуми лондончани с външния си тип. 63-годишната Кралица на поп музиката била без грам грим, нацупена, с все по този начин издуто лице, евентуално от разкрасителни процедури, в увеселителния " Winter Wonderland " в лондонския Хайд Парк. Тя се появила в компанията на 27-годишния красавец Ахламалик Уилямс, за който споделят, че е новото ѝ " момче за занимания ". Мадона е известна с това, че харесва доста по-млади мъже от нея, нормално танцьори и неведнъж или мюсюлмани или с афроамерикански генезис, написа уеб сайтът Life.dir.bg, цитирайки публикация, оповестена в английския вестник Mirror.

Мадона се държала доброволно и била увита в обемно палто, най-малко три размера над нейния, и вълнен шал, поради студеното английско време. Ахламалик, с който се срещнали по време на работа - той бил танцьор в трупата ѝ, бил облечен също с няколко ката облекла, като държал качулката на палтото си вдигната, когато фотографи на " Daiy Mirror " съумели да ги щракнат. Мадона и приятелят били със крепко хванати ръце, до момента в който чакали да излетят на един от атракционите.
`Мадона

Мадона надушила папараците и опряла до общоприетата дегизировка на звездите - поставила слънчеви очила.

Хората, които седели до нея като че ли не я разпознали и просто се забавлявали на оборудването. На един от фрагментите се вижда по какъв начин дамата до нея е със стиснати очи и необятна усмивка, а Мадона изглеждаше съвсем отегчена. Тя се старае да обръща уместно внимание на Ахламалик и на рождения му ден го поздрави с думите: " Честито обич моя. Няма по-подходящ човек, с който желая да съм в локдаун ".

И тази Коледа двамата демонстрираха, че той твърдо е част от фамилията, позирайки с цялото домочадие на Мадона - Дейвид, към този момент на 16 години, Мърси, по-малка с година от него, 9-годишните близначки Стела и Естер. Всички били облечени в костюми на елфи. Мадона има и щерка Лурдес от Карлос Леон и наследник Роко от Гай Ричи.

Годините не пречели на любовта им с Ахламалик, а родителите му не се тормозят ни минимум от обстоятелството, че тя е по-възрастна от сина им.

Когато се събрали, татко му Дру споделил пред " Mirror ": " Мадона потвърди какъв брой доста държи на него. Тя сподели, че е образован и доста надарен ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР