Мадона ни доказа: никога не е късно да си направиш

...
Мадона ни доказа: никога не е късно да си направиш
Коментари Харесай

Никога не е късно: Мадона си направи първи татус, посланието от него е наистина лично!

Мадона ни потвърди: в никакъв случай не е късно да си направиш татус! Кралицата на поп музиката се татуира за първи път на 62-годишна възраст. Със събитието се похвали самата тя, публикувайки десетина фотоси от студиото, в което е избрала да си направи рисунката.

Всъщност не става въпрос тъкмо за рисунка, а по-скоро за изписване на букви. " L R D M S " е изписала на китката си Мадона. Това най-вероятно са буквите на децата ѝ - Лурдес, Роко, Давид, Мърси, Стела и Естере. Това съмнение се добавя от обстоятелството, че в хаштаговете под обявата в Instagram Мадона е написала " семейство ". 

Виж още: Да си мегазвезда и да нямаш пари даже за храна! Историята на Джейсън Момоа

Самата Мадона по-рано тази година се похвали, че има антитела против ковид. Певицата счита, че се е заразила по време на турнето ѝ, което течеше с цялостна мощ преди оповестяването на пандемията. " Бях болна по време на концерта си в Париж, боледувах повече от 7 седмици. Бяха заболели и други актьори от екипа ми. Мислехме си, че става въпрос за в действителност упорита простуда. Слава Богу през днешния ден сме добре и сме здрави ", описа тя. 

Виж още: Звезди, за които не знаете, че имат силикон

Въпреки че през 2020 година Мадона, сходно на доста други реализатори, не беше доста дейна, I Don't Search I Find, сингълът от албума ѝ Madame X стана нейната 50-та ария номер едно в Billboard. Мадона е и най-успешният солов реализатор в историята на класацията Hot 100 на Billboard.

Изображение: https://www.instagram.com/madonna/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР