Мадона не е от артистите, които ще замълчат, ако нещо

...
Мадона не е от артистите, които ще замълчат, ако нещо
Коментари Харесай

Мадона се появи с патерици на протест, фенове я защитават

Мадона не е от артистите, които ще замълчат, в случай че нещо не им харесва – било в специалността, персоналния живот или е обвързвано с огромна социална и обществена идея.

Не са веднъж случаите, в които Мадона се е включвала в разнообразни митинги, заемала е страна на неоправданите и подценените от обществото или системата, в която живеят. Така направи и в този момент, разследване на огромните митинги против расизма.

Виж още:

Певицата бе видяна на митинг в Лондон в поддръжка на придвижването " Животът на чернокожите е от голяма важност ". Не единствено наличието ѝ направи усещане, само че също, че певицата бе с патерици.

Припомняме, че тя има травма от известно време, поради която някои концерти от турнето на Мадона бяха анулирани още преди пандемията. 

Снимки и видеа от присъединяване на Мадона във вчерашния лондонски митинг се " завъртяха " из обществените медии.

Виж още:

Мадона бе с тениска с надпис: " Животът на чернокожите е от голяма важност " и тъмни слънчеви очила, спусната коса и черни очила.

Докато едни възхваляват Мадона и наличието ѝ, то други хора в Туитър има друго мнение

" Къде беше Мадона през последните четири години? Тя не е по-добра от някоя инфлуенсърка в TikTok ",  написа консуматор.

Феновете на Мадона обаче я пазят, пишейки, че дейното присъединяване в митинг е по-добро от нищо.

" Като привилегирована бяла жена тя е направила извънредно доста за чернокожата общественост ", написа консуматор, който прецизира, че  тя не носи първокласни облекла, които да я открояват, също така се възвръща от интервенция на коляното.

" Мадона просто е едно човешко създание измежду други човешки същества ", гласи различен коментар. 

Виж още:

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР