Мадона и гаджето ѝ Джош Попър са се разделили след

...
Мадона и гаджето ѝ Джош Попър са се разделили след
Коментари Харесай

Мадона се раздели с боксьорчето

Мадона и гаджето ѝ Джош Попър са се разделили след едногодишна връзка.

Според американското издание " Сън " 65-годишната певица и 30-годишният треньор по бокс трудно намирали време един за друг по време на турнето ѝ “Celebration ”, което завърши по-рано този месец.

“Мадона съвсем не се е виждала Джош в продължение на месеци, тъй като графикът ѝ е бил толкоз претрупан. Нещата просто се разминаха ”, сподели пред източник изданието.

“Наистина нямат неприятни усеща един към различен — те към момента се обичат. ”

Вътрешният източник добави:

“В момента връзката им е невъзможна, само че остават другари. ”

През март предходната година Page Six извънредно заяви, че Мадона е била видяна да поддържа Попър на един от боксовите му мачове в Ню Йорк.

Поп звездата удостовери романса си с Попър дни по-късно, когато разгласява фотография, на която тя и някогашният състезател от НФЛ се целуват, до момента в който и двамата са маскирани и облечени напълно в черно.

Източници обаче оповестиха на Page Six, че

връзката е била рекламен трик, с цел да помогне за популяризирането на фитнес залата на Попър.

Попър наподобява е подкрепял извънредно сполучливата кариера на Мадона и даже е пътувал с нея, с цел да участва на някои от датите на турнетата ѝ.

По време на шоуто ѝ в Бруклин през декември 2023 година той блесна с необятна усмивка, до момента в който седеше на стол дружно с певицата на сцената за част от шоуто, в която оценяваха придвижванията на танцьорите на шлагера ѝ “Vogue ”

Мадона даже се наведе, с цел да целуне по бузата красавеца пред публиката.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР