Мадона и Бионсе позират с някои от дъщерите си на концерт Renaissance

...
Докато Мадона продължава да се възстановява след скорошна хоспитализация, тя
Коментари Харесай

Докато Мадона продължава да се възстановява след скорошна хоспитализация, тя спря на концерт на Бионсе през уикенда с три от дъщерите си.

Според снимки, публикувани в Instagram Stories на Мадона по-рано тази седмица, иконата на "Vogue" присъства на шоуто "Renaissance" на певицата "Break My Soul" на стадион Met Life в Ню Йорк с дъщерите си Мърси, Стела и Естере.

„Благодаря на Queen B за вашето великолепно шоу! Дъщерите ми бяха очаровани! Обичаме те“, гласеше текстът на една от снимките от шоуто, които Мадона публикува.

Снимката демонстрира изглед към сцената, оградена от танцьори, облечени в розови костюми, и улови момента, в който кралица Бей отдава почит на кралицата на попа с текст, който гласи „кралицата майка Мадона“, разпръснат върху огромни видео екрани.

Мадона и дъщерите й също бяха забелязани на групова снимка, позираща зад кулисите с Бионсе и дъщеря й Руми, заедно със снимки, показващи нейното потомство, изглеждащо развълнувано в кола, и Мадона, сгушена с едно от момичетата си в тълпата по време на шоуто „Renaissance“.

Присъствието на Мадона на концерта е добре дошла след новината по-рано това лято, че носителката на Грами е била хоспитализирана поради „сериозна бактериална инфекция“, според изявление, което нейният приятел и дългогодишен мениджър Гай Осиари публикува в Instagram.

В понеделник самата Мадона публикува актуална информация за възстановяването си, като каза, че се чувства щастлива, „че е жива“ след изпитанието.

„Любовта от семейството и приятелите е най-доброто лекарство“, написа тя в публикация на страницата си в Instagram, добавяйки, че „моите деца наистина се появиха за мен“.

Изглежда справедливо да се каже, че докато се лекува, Мадона се появява и за децата си.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР