Мадлен Маккейн е най-издирваното момиченце в целия свят. Трагедията с

...
Мадлен Маккейн е най-издирваното момиченце в целия свят. Трагедията с
Коментари Харесай

Къде изчезна преди 11 години малката Мадлен

Мадлен Маккейн е най-издирваното момиченце в целия свят. Трагедията с дребното дете се е разиграла в Португалия на 3 май 2007 година. 4-годишното момиченце от графство Лестършър изчезва ненадейно по време на отмора с родителите си Кейт и Хари Маккейн в курортно населено място на брега на Атлантическия океан, написа " Марица ".

Издирването й продължава и все още. През цялото това време изникват нови и нови теории, свързани с мистериозното й изгубване. Изчезването Във съдбовния 3 май в хотел Praia Luz Кейт и Хари дали на Мадлен и другите си две деца - близнаците Шон и Амели, мляко и бисквити, поставили ги да спят към 20:30 часа и дружно с другари отишли в ресторанта Tapas Restouran.

На всеки половин час отскачали до хотелската си стая номер 5А, с цел да ревизират децата. Около 22:00 часа Кейт за следващ път влезнала в хотелската стая. Тя видяла, че близнаците спят в креватчетата си, само че леглото на Мадлен било празно, а прозорецът на стаята - отворен.

Майката претърсила всяко ъгълче на стаята, по-късно направила същото и в двора на хотела. Когато не разкрила и диря от щерка си, се обадила на мъжа си и му разказала всичко. Открила работещата в хотела детегледачка - Шарлът Пенингтън, а приятелите на семейство Маккейн се погрижили за близнаците.

Според показанията на бавачката, на 3 май тя се занимавала с деца до 22 часа. Именно тогава било взето и последното й поверено хлапе. Тя твърди, че е била на местопроизшествието след пет минути и че близнаците към този момент ги е нямало.

Медиите обаче означават, че надали децата могат да бъдат взети за такова малко време, напомня Блиц. В думите на бавачката има и друго противоречие, защото при идването на служителите на реда близнаците са спели в креватчетата си.

Шарлът споделила, че първото, което е чула от майката на децата, било: " Те са я взели, те са я отвели! ", защото разтревожената майка предположила, че детето й е отвлечено. Въпреки това Кейт твърди, че единствените думи, които е произнесла, са: " Мадлен е изчезнала! ".

Полицията е пристигнала в хотела към среднощ. Първото позвъняване е получено към 22:14—22:15 часа. Детето по този начин и не е намерено. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР