МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Съдия отхвърли във вторник твърденията на

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Съдия отхвърли във вторник твърденията на
Коментари Харесай

Съдия отхвърли твърденията на либералната наблюдателна група, че комисията по импийчмънт в Уисконсин е нарушила закона за откритите събрания

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Съдия отхвърли във вторник изказванията на демократична наблюдателна група, че група изследва възможния импийчмънт на висшия представител на Уисконсин Съдебното правораздаване наруши законите на щата за открити срещи.

Съдията от окръг Дейн Франк Ремингтън написа в решението си, че American Oversight е предявил исковете си прибързано и е трябвало да даде повече време на окръжния прокурор Исмаел Озан да реши дали да стартира собствен личен правосъден развой. Ремингтън обаче разреши на групата да продължи да търси записи от комисията.

Председателят на републиканското заседание Робин Вос помоли някогашните съдии от Върховния съд на щата Дейвид Просър, Пат Рогенсак и Джон Уилкокс през септември да посъветват дали да отстранят сегашния арбитър Джанет Протасевич би бил оневинен.

Протасевич е член на демократичното болшинство от четирима съдии в съда. Републиканците са ядосани на нея, откакто тя разгласи по време на предизборната си акция предходната година, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР