МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците от Уисконсин разкриха в понеделник

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците от Уисконсин разкриха в понеделник
Коментари Харесай

Републиканците от Уисконсин разкриха законопроект за медицинската марихуана, след като Евърс изрази подкрепата си

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Републиканците от Уисконсин разкриха в понеделник мощно стеснен проект за узаконяване на здравната марихуана в щата, предложение, което се приготвя от години и идва по-малко повече от седмица откакто губернаторът на Демократическата партия Тони Евърс изрази поддръжка за концепцията.

Законопроектът ще ограничи здравната марихуана единствено до тежко заболели хора с хронични болести като рак и е надалеч от цялостната заверка, която Евърс и демократите са упорствали безрезултатно да преминат години наред. Все отново Евърс сподели предходната седмица, че поддържа основаването на стратегия за здравна марихуана, в случай че това е всичко, което може да се направи в този момент.

Пекерът на Републиканското заседание Робин Вос сподели, че програмата, в детайли разказана в законопроекта, разгласен в понеделник, е до Републиканците от събранието можеха да си тръгнат. Републиканците имат болшинство от 64-35 в Асамблеята и преимущество от 22-11 в Сената. Миналата година водачът на републиканското мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР