МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Получателите на Medicaid в Уисконсин ще

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Получателите на Medicaid в Уисконсин ще
Коментари Харесай

Хапчетата за контрол на раждаемостта без рецепта вече са достъпни за пациентите на Wisconsin Medicaid

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Получателите на Medicaid в Уисконсин ще имат достъп до първото хапче за надзор на раждаемостта без рецепта от вторник, което разрешава елементарно да получават противозачатъчни медикаменти без разноски от личния си джоб или лекарско наставление, разгласи губернатор Тони Евърс.

Евърс, демократ, даде обещание в речта си за положението на щата през януари, че Opill ще бъде налична за хората в държавната стратегия Medicaid, известна като BadgerCare Plus. Той ще стартира да се предлага в някои аптеки, включени в Medicaid, във вторник и ще се разшири през идващите седмици, сподели Евърс в изказване.

Евърс сподели, че е по-важно от всеки път да се обезпечи достъп до лекарството, „ защото ние вижте продължаващите офанзиви против репродуктивните свободи на дамите тук в Уисконсин и в цялата ни страна. ”

BadgerCare Plus сега покрива ежедневната орална контрацепция без рецепта с рецепта от снабдител. Нова непрекъсната поръчка от Evers ще разреши Opill да се предлага без рецеп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР