МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Губернаторът Тони Евърс в петък наложи

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Губернаторът Тони Евърс в петък наложи
Коментари Харесай

Евърс налага вето на законопроекти, подкрепени от републиканците, които намаляват данъка върху доходите, намаляват данъците върху пенсионерите

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Губернаторът Тони Евърс в петък наложи несъгласие на понижение на налога върху приходите от близо 800 милиона $, признато от републиканците, дружно със законопроекти това щеше да усили данъчния заем върху приходите на фамилните двойки и да усили размера на приходите на пенсионерите, освободени от държавния налог върху приходите.

Републиканците, които гласоподаваха за приемане на законопроектите през февруари, споделиха, че те са предопределени да създадат Уисконсин по-привлекателен за фамилии, хора със междинни приходи и пенсионери. Но демократите споделиха, че има по-добри способи да се направи това.

Ветото върху намаляването на налога върху приходите беше предстоящо, защото демократът Евърс два пъти отхвърли сходни данъчни облекчения.

Последният законопроект щеше да разшири втория щатски данъчен налог върху приходите, тъй че повече приходи да подлежат на по-ниска ставка.

В момента вторият налог обгръща лица, печелещи сред $14 320 до $28 640 и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР