МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Губернаторът Тони Евърс подписа в сряда

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Губернаторът Тони Евърс подписа в сряда
Коментари Харесай

Евърс подписва нови закони, предназначени да засилят безопасността на съдиите, да се борят с трафика на хора

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Губернаторът Тони Евърс подписа в сряда двупартийни законопроекти, които са предопределени да пазят по-добре сигурността на съдиите след убийството на пенсиониран арбитър и битката с повишаването на трафика на хора.

Общо Евърс подписа 29 законопроекта, свързани с престъпността, множеството от които признати с необятна двупартийна поддръжка.

Уисконсин Върховният съд предложи три от законопроектите, подписани от Евърс, които бяха инициирани в отговор на закани за принуждение против съдии.

Законопроектите бяха импортирани, откакто 68-годишният пенсиониран арбитър от Уисконсин Джон Рьомър беше прострелян и погубен в дома му в Нов Лисабон през 2022 година Мъжът, упрекнат в убийството на Рьомер, е бил наказан на затвор от Рьомер години по-рано. Той се простреля в дома на Рьомер и по-късно умря в болничното заведение.

Един нов закон дефинира закононарушението да пикетирате, парадирате или демонстрирате в или покрай дома на арбитър с желание да повлияете или да се намесите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР