МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Демократичният губернатор на Уисконсин Тони Евърс

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Демократичният губернатор на Уисконсин Тони Евърс
Коментари Харесай

Евърс в речта си за състоянието на щата обещава да наложи вето на всеки законопроект, който би ограничил достъпа до аборти

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Демократичният губернатор на Уисконсин Тони Евърс даде обещание в речта си за положението на щата във вторник да наложи несъгласие на всеки законопроект, който ще ограничи достъпа до аборти, макар че републиканците напредват с мярка, която ще разреши на гласоподавателите да преценяват дали би трябвало да бъде неразрешен след 14 седмици от бременността.

Речта идва като Евърс и републиканците, които управляват законодателната власт реализира някои двупартийни триумфи, само че продължава да се бори за пренасочване, аборти, понижаване на налозите, изборна администрация и други основни въпроси в годината на президентските избори.

Evers, сходно на доста демократи в цялата страна, направи правата на абортите фокус на неговата печеливша акция за 2022 година и той се върна към тази тематика още веднъж във вторник. Той означи, че неговият конкурент, републиканецът Тим ​​Мишелс, поддържа възбраната на абортите и загуби.

„ Искам да приказвам непосредствено с дамите в Уисконсин довечера “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР