Мадисън Марш е новата Мис Америка. Състезавайки се за родния

...
Мадисън Марш е новата Мис Америка. Състезавайки се за родния
Коментари Харесай

Любопитни подробности за Мис Америка 2024

Мадисън Марш е новата Мис Америка. Състезавайки се за родния си щат Колорадо, Мадисън завоюва купата на най-красивата жена в Съединени американски щати преди броени дни след присъединяване във фитнес дефиле, шоу за гении, показване с вечерна рокля и полемика по гореща тематика.

Докато празнуваше успеха, Мадисън показа вдъхновяващо известие в профила на Мис Америка в Instagram. " Можете да постигнете всичко. Небето не е границата и единственият човек, който ви стопира, сте вие ", сподели тя за People. Да забележим и някои любопитни обстоятелства за живота на новата Мис Съединени американски щати, които сортират от Hollywood Life.

Мадисън е първият деен офицер от военновъздушните сили, който печели купата

Победата на Мадисън в състезанието бележи исторически миг, защото тя е първият деен офицер от военновъздушните сили, който печели премията. Тя е втори лейтенант във военния клон и учи физика във Военновъздушната академия, преди да се причисли към службата.

След грабването на наградата, военновъздушните сили отпразнуваха успеха ѝ в обществените мрежи, като споделиха нейна фотография във военна униформа и алена рокля, до момента в който е коронясана. " Поздравления за нашия втори лейтенант Мадисън Марш, известна още като Мис Колорадо, която преди малко бе коронясана за Мис Америка 2024 година Марш е първият военнослужещ на дейна работа, който в миналото е печелил купата ", се споделя в известието. 

Тя получава магистърска степен по обществена политика

След дипломирането си Мадисън получава стипендия Труман и сега я употребява, с цел да придобие магистърска степен по обществена политика от Harvard Kennedy School, съгласно нейната биография. Освен това е квалифициран стажант в Харвардското здравно учебно заведение, където учи по какъв начин да открие рак на панкреаса благодарение на изкуствен интелект.

Тя има черен колан по таекуондо

В свободното си време Мадисън към момента обича да бъде дейна и да се занимава с разнообразни типове спорт, в това число с бойни изкуства. В биографията ѝ е посочено, че има черен колан по таекуондо. Нейните занимания също включват четене, готвене на паста и хвърчене.

Мадисън основава благотворителна организация в чест на починалата си майка

След гибелта на майка ѝ от рак на панкреаса през 2018 година, Мадисън основава фондация " Уитни Марш ", с цел да събере пари за проучвания и да отдаде респект на майка си. " Фондацията на Уитни Марш (WMF) е родена от решимостта на Уитни да не разреши на заболяването да я дефинира. Всяка година ние бягаме дружно като общественост за събиране на средства и информираност за рака на панкреаса, с цел да почетем живота и пристрастеността на Уитни към тичането ", написа организацията на своя уеб страница.

Започва да взе участие в състезания, когато се причислява към армията

Преди да вземе присъединяване в състезанието за Мис Америка, Мадисън разкрива в изявление за SWNS по какъв начин е почнала да тренира за състезания за хубост, когато за първи път се причислява към военновъздушните сили. " За мен това е ужасно, тъй като би трябвало да подкрепям физическа форма и да съм във фитнеса за военните, тъй че това към този момент съответствува с тренировките за състезания ", споделя тя посредством The New York Post.

Мадисън не крие, че присъединяване ѝ в Мис Колорадо и е помогнало да разбере, че може доста елементарно да съчетава двете си огромни пристрастености. " Чувствах, че състезанията, и по-специално спечелването на Мис Колорадо, беше метод да настроя тона, с цел да накарам другите хора да се усещат по-комфортно да намерят това, което значи най-вече за тях. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР