Madeleine McCann подозира, че Christian Brueckner може да излезе на

...
Madeleine McCann подозира, че Christian Brueckner може да излезе на
Коментари Харесай

Madeleine McCann подозира, че Christian Brueckner може да излезе от затвора още през следващата година, ако бъде оправдан

Madeleine McCann подозира, че Christian Brueckner може да излезе на независимост през идната година, в случай че бъдат освободени от нови обвинявания в полово нахлуване.

Осъдените педофил е изправен пред немски съд в петък, упрекнат в отвратителни закононарушения против дами и деца в Португалия. Но юристът на Брюкнер Фридрих Фулшер сподели пред немския вестник Bild за „ лов на вещици “ против неговия клиент и настоя: „ Убеден съм, че може да има единствено оправдателна присъда. “

След това той сподели, че е събрал крайник екип да пази Brueckner, в това число Atilla Aykac, който е прочут в Германия със своите правосъдни игри и правния ас Денис Бок.

Говорейки за случая Madeleine, той сподели: „ Нямам достъп до досиетата и нямам визия какво се случва. " През 2020 година 45-годишният Брюкнер беше посочен като обвинен за изгубването на Мадлин през 2007 година, само че не е упрекнат в закононарушението.

В момента той излежава седем години присъда за обезчестяване на американска пенсионерка в Алгарве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР