Madame Web бе причина Дакота Джонсън да се впусне смело

...
Madame Web бе причина Дакота Джонсън да се впусне смело
Коментари Харесай

Щерката на Мелани Грифит се пусна по мрежа

Madame Web бе причина Дакота Джонсън да се впусне самоуверено в обществото и да шашка света с тоалети. На една от министър председателите на кино лентата тя не се поколеба и безусловно се появи навлечена в мрежа, която като че ли до неотдавна е употребена за пазарска чанта, съвсем като от едно време. Нестандартното рокле би трябвало да мине за “гола рокля ”, тъй като в него актрисата блесва по този начин, както майка я е родила.

Е, въпреки най-интимните ѝ елементи да са уместно скрити, въпреки всичко усещането, че е прекалила с голотията, остава. Въпросната “мрежа ” стартира с тънки презрамки, които последователно се спускат надолу, с цел да стигнат до земята. Втъканите камъни евентуално имат за цел да заловен вниманието на публиката, само че по този начин или другояче очите на всички автоматизирано се вперват в голото тяло на Дакота.

Щерката на Мелани Грифит не пести и откъм деколте и то стига съвсем до пъпа. Класическите черни сандали даже не съставляват интерес за наблюдаващия, защото единственото, което приковава погледа, е голото ѝ тяло. Така, като че ли напълно без да желае, Джонсън се разноски както майка я е родила на въпросната премиера. Доколко залагането на голотата е добър ход, когато искаш да ти потръгне по вода с кариерата, е различен въпрос.

Автор: jenata.blitz.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР