Macy's ускорява разширяването на своите магазини с малък формат, тъй

...
Macy's ускорява разширяването на своите магазини с малък формат, тъй
Коментари Харесай

Macy`s ще увеличи разширяването на своите магазини с малък формат на повече места

Macy's форсира разширението на своите магазини с дребен формат, защото се стреми да обслужва купувачите, търсещи по-удобни локации.

Универсалният магазин съобщи във вторник, че има за цел да добави до 30 нови местоположения с дребен формат до есента на 2025 година, с което общият брой на такива магазини ще доближи почти 42. Следващият кръг от разширение стартира през есента 2024.

Стратегията се основава на проектите на Macy, оповестени през август, за прибавяне на четири дребни магазина на запад и североизток през идващите седмици. Първоначалните осем магазина с дребен формат се назовават ​​Market by Macy's, само че компанията сподели през август, че новите, по-малки магазини ще се назовават ​​просто Macy's.

Nordstrom затваря магазина си в Сан Франциско след 35 години Yonkers разкрива проект за ограничение на скока на кражбите в огромните магазини „ Насилствените “ произшествия се усилват в магазините на Target, споделя основен изпълнителен шеф

Затруднена промишленост

The промишлеността за търговия на дребно продължава да се бори с пренебрежението на потребителите към моловете в интерес на онлайн извършването на покупки, което води до колапс на магазини като Payless и Toys R Us и десетки хиляди съкращения.

Последната година и половина е видял затваряне на 2000 магазина за търговия на дребно, с сходни на Foot Locker и Walmart места за кофражи, защото се стремят да спестят пари. Според анализаторите на Уолстрийт тази бликам ще се трансформира в наводняване през идващите пет години.

По-малките магазини на Macy варират по мярка от 30 000 до 50 000 квадратни фута, почти една пета от размера на обичайните магазини. Macy's ръководи общо малко над 500 магазина.

По-малките универсални магазини на Macy не се намират в огромните молове, а по-скоро в стриптийз центрове, закотвени от дискаунт магазини. Те оферират понижен подбор от съвременни и съществени фешън артикули, както и козметика. Клиентите могат да вземат и онлайн поръчки от магазините.

Според Macy's Inc. дребните магазини са записали позитивни сравними продажби сред магазини или продажби от магазини, отворени най-малко една година, основен знак за здравето на магазина.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР