Мачовете в Премиър лийг ще могат да се играят отново

...
Мачовете в Премиър лийг ще могат да се играят отново
Коментари Харесай

Вече е решено и кога ще се завърнат феновете по стадионите в Премиър лийг

Мачовете в Премиър лийг ще могат да се играят още веднъж пред аудитория през октомври тази година. Такъв е проектът, създаден от екипа на премиера на Англия Борис Джонсън. Според " Мирър " документът, който държавното управление е изготвило, е в размер на 50 страници. В него има пет опорни пункта, които управляващите ще се опитат да следват в идващите месеци в опит да върнат живота в страната към нормалността. Този проект ще бъде показан на конференцията на Джонсън в неделя.

Това значи, че новият сезон във Висшата лига също ще започва пред празни трибуни, само че в случай че всичко е наред и няма втора вълна от всеобщо заразяване с COVID-19, то почитателите ще се завърнат на стадионите още през октомври. Това би билo доста добра вест за клубовете, тъй като в последните седмици се лансираше и версията, че целият идващ сезон може да се изиграе при закрити врата.

След като в неделя Борис Джонсън разгласи всички ограничения, в понеделник клубовете в Премиър лийг, ще проведат своята видеоконферентна среща, на която ще гласоподават и направения проект за рестарт на шампионата. Той включва възобновяване на тренировките на 18 май и първи мачове на 12 юни. Сезонът би трябвало да завърши в края на юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР