Мачовете с АПОЕЛ Никозия са голямо предизвикателство за Ботев Пловдив,

...
Мачовете с АПОЕЛ Никозия са голямо предизвикателство за Ботев Пловдив,
Коментари Харесай

Валентич: Мачовете с АПОЕЛ са предизвикателни за Ботев

Мачовете с АПОЕЛ Никозия са огромно предизвикателство за Ботев Пловдив, само че и опция за "канарчетата " да продължат възходящото си развиване, съобщи треньорът Азрудин Валентич след жребия.

"Радвам се да видя Ботев измежду тези тимове. Нашата фантазия е да играем в Европейските шампионати, а тук няма лесни мачове ", сподели той в изявление, оповестено на клубната страница във Facebook.

"Мисля, че от вероятните пет тима срещнахме подобен, който е по средата. Арис и Истанбул Башакшехир изглеждаха като най-хубави, а въпреки това бяха Раднички и Фехервар. Всеки тим в този шампионат обаче има някаква класа. Апоел Никозия е най-големият клуб в Кипър. Те печелят постоянно купата, купата и суперкупата, а също така имат голям опит в евротурнирите. Това е предизвикателство за нас. Ще играем пред цялостен стадион и това е голяма опция да усъвършенстваме нашата идея. Ботев би трябвало да откри място на европейската футболна карта.

"Хубаво е за почитателите, че първият мач ще бъде тук и се надявам доста от тях да ни поддържат в София, тъй като това е нещо ново за тази генерация в нашия тим. Има доста играчи, които до момента не са играли в Европа и ще имат потребност от поддръжка ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР