Мачовете от Лигата на нациите продължават с пълна сила и

...
Мачовете от Лигата на нациите продължават с пълна сила и
Коментари Харесай

Класиката Германия срещу Англия приковава погледите тази вечер в Лигата на нациите

Мачовете от Лигата на нациите не престават с цялостна мощ и през днешния ден с още шест мача от втория кръг в три групи от Лига " А ", " В " и " С ". и довечера има много забавни конфликти по терените на Европа, които приковават вниманието на феновете и дават учредения да чакаме вълнуващи борби.

В група 3 на Лига " А " е най-интересният дуел, който винги е предстоящ с огромен интерес. Става дума за класиката сред Германия и Англия. Двата отбора имат отколешна омраза и постоянно излизат един против различен с цялостна готовност и с мисълта единствено за победа. В първите си мачове в групата никой от тях не записа победа, като Германия врътна реми с Италия, а Англия загуби изненадващо от Унгария, а това прави заряда в днешния мач даже още по-голям.

Другата среща в групата опълчва Италия и Унгария. Маджарите стартираха акцията прелестно с триумф над Англия и в този момент ще желаят да потвърдят, че това не е случайност и да реализират добър резултат и на Апенините. " Адзурите " пък се намират в миникриза, откакто не съумяха да се класират на международното състезание и наподобява в този момент стартират нов цикъл на подмладяване на състава. Поне това личеше от мача с Германия. Нищо чудно Роберто Манчини да продължи в същия дух и довечера в Чезена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР