Мачовете от гръцката Суперлига, които трябва да се изиграят през

...
Мачовете от гръцката Суперлига, които трябва да се изиграят през
Коментари Харесай

Отмениха мачове в Гърция заради побой над съдия

Мачовете от гръцката Суперлига, които би трябвало да се изиграят през уикенда, са анулирани поради стачката на футболните съдии. Реферите отхвърлиха да излязат на терена поради " малодушната офанзива " против техен сътрудник от град Лариса във вторник.

Танасис Цилос е бил нападнат от четирима маскирани мъже пред дома си в основния град на района Тесалия. Ден по-късно съдията, който е от ранглистата на ФИФА, беше освободен от болничното заведение за домашно лекуване, откакто в началото беше признат с травми от багра по главата и краката.

" Ние показваме възмущението си от страхливата офанзива против нашия сътрудник Танасис Цилос и от постоянните набези против съдиите, съобщи асоциацията на реферите в изказване. - Ние няма да позволим на тези хора да продължат да се пробват да ни тероризират ".

За момента обаче нападателите на съдията остават неидентифицирани. И защото мачове на 24-и декември и на 1-и януари няма да има поради идните празници, то шампионата на Суперлигата на Гърция би трябвало да продължи на 4-и януари.

До момента са минали 14 кръга от шампионата, след които води ПАОК (Солун) с 38 точки пред Олимпиакос с 30 и Атромитос с 28.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР