Мачовете на Лудогорец са най-резултатните в Европа до момента, сочи

...
Мачовете на Лудогорец са най-резултатните в Европа до момента, сочи
Коментари Харесай

Лудогорец прави футболни спектакли в Европа

Мачовете на Лудогорец са най-резултатните в Европа досега, сочи статистиката. В груповата фаза на Лигата на конференции в срещите на " орлите " са вкарани 16 гола. 10 от тях бяха във вратата на Лудогорец. Справка в статистиката демонстрира, че освен в този шампионат, само че в трите кръга, които изминаха в груповата фаза на Шампионската лига, както и в Лига Европа, също няма тим, на чиито мачове да има толкоз доста попадения. Най-близо до българския първенец е Антверпен. В срещите на този отбор в Шампионската лига има 15 гола. Неговата голова разлика е 2-13.

Мачът Фенербахче - Лудогорец бе под номер 140 за " орлите " в Европа.

При загубата в Истанбул с 1:3 от Фенербахче, Лудогорец вкара своя гол номер 200 в европейските клубни шампионати. Този път юбилейното попадение не бе дело на състезател на " орлите " - Бекао от домакините си вкара автогол.

Георги Дерменджиев се завърна отпред на Лудогорец в Европа след 6 години пауза. За него това бе 28-и мач отпред на " орлите " в шампионатите, като по този индикатор той е номер 1. Балансът му дотук включва 8 победи, 8 равенства и 12 загуби, при голова разлика 39-49, написа " Мач Телеграф ".
 Дерменджиев дава късмет на отписани против Хебър
Дерменджиев дава късмет на отписани против Хебър

Неделев ще получава повече шансове от новия треньор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР