Мачовете на Левски и Ботев от Лига Европа отново ще

...
Мачовете на Левски и Ботев от Лига Европа отново ще
Коментари Харесай

Дават евромачовете на Левски и Ботев по телевизията

Мачовете на Левски и Ботев от Лига Европа още веднъж ще бъдат излъчени от платения канал " Диема спорт ". Правата за срещите на " сините " с Хайдук, и тези на канарчетата с Бейтар, към този момент са изплатени.

Жълто-черните и отборът от Подуяне гостуват в първите си срещи, на 13 юли, четвъртък. Двубоят на Левски стартира от 21,30 часа българско време, до момента в който този на Ботев е с половин час по-рано.

На реванша левскарите ще играят пред празни трибуни поради наказване, а срещата в София е от 20,00 часа.

Ботев пък ще одобри израелския си противник с половин час по-късно на реванша в Бургас, където по традиция играе домакинските си мачове заради липса на лицензиран стадион.

Междувременно стана ясно, че нападателят Венци Христов е изискал 10 000 евро заплата от Ботев (Пловдив), осведоми TribunaPlovdiv.bg. Сериозните финансови условия на 28-годишния таран към този момент осуетяват прекосяването му при „ канарчетата “.

Това е тъкмо два пъти над най-високата заплата при жълто-черните, която взима Тодор Неделев. Христов е вид №1 за треньора на Ботев Николай Киров - Белия.

Преговорите с нападателя още веднъж са настоящи, откакто Мартин Тошев избра да играе за новака в елита Септември (София).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР