Мачовете между първите ракети на България и Австрия - Григор

...
Мачовете между първите ракети на България и Австрия - Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров - Доминик Тийм, 1/8-финал в Париж

Мачовете сред първите ракети на България и Австрия - Григор Димитров и Доминик Тийм постоянно оферират доста страсти на феновете поради атрактивния тенис, който и двамата играят.
 Програма за четвъртия ден на шампионата
Програма за четвъртия ден на шампионата " Мастърс " 1000 в Париж

Днес е денят за 1/8-финалите, Григор Димитров ще играе във втория мач на Централния корт

До момента дуелите са четири, като успехите са по-две. Успехите на хасковлията са през 2017 година - на 1/4-финал на победния ATP 250 в Бризбън (Австралия) и в групите на финалите на ATP в Лондон.

През същата година в Мадрид на " Мастърс " 1000 Тийм измъкна зрелищния осминафинал след 11-9 в тайбрека на третия сет. Единственият мач, решен в две елементи беше през 2016 в Акапулко и беше извоюван от австриеца.

В момента Тийм е №5 в света, само че формата на Григор е възходяща. Бързата твърда настилка в Париж е по усета на българина, само че техническият репертоар на австриеца е също толкоз богат.

Букмейкърите дават преимущество на Доминик в съответствие 1.66 против 2.20. Но това за мачове на Григор Димитров няма изключително значение през този сезон.
Сортирай

преди 5 секунди

Шарди завоюва тайбрека със 7-4 и е на сет от 1/4-финал против Григор Димитров или Доминик Тийм. В събота може да играе с Новак Джокович.

преди 1 минута

Мачът е втори в днешната стратегия и ще стартира след дуела Жереми Шарди (Франция) - Кристиан Гарин (Чили), играещ се сега.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР